Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen fiende

Tankarna låter sig
inte samlas
de flyger och far
förvirrar mig när
jag sitter ner
omgiven av
tystnaden

Då blir jag min egen fiende
att födas är en dödsdom




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-07 10:18



Bookmark and Share


  träsnidaren
Stark text, gillar den skarpt.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP