Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att stundom förklara min egen verklighet, vilken stundtals korsas av andra människors olika verkligheter. Hemskt underligt, skitviktigt och som överjävligt kul. Litet som ärtsoffan i tydlighet.


Något litet om alkoholister




Alkohol ister
-
en sorts smör vilket gör mackan så intressant
vid en efterlängtad utflykt till en stenig strand.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-28 00:11



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Själva "ordleken" gillar jag, men än mer din ingress!!!
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP