Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risk för smitta!

På rundan min träffade jag vänner som sa,
ingen tittar längre in, allt är så tyst
det hörs inte ett enda knyst!

Jag sa, ta fram pennan din, skriv ett brev
till någon vän, du får kanske ett igen...
Och på promenaden till brevlådan den
får din kropp en god motion
trots en så enkel aktion!

Sen hemma smakar ditt kaffe ovanligt gott!
Nya vyer ju kommit till dig!
När din kropp fått röra på sig!

Tänk bara en penna och några skutt
och du har kanske hittat en glad ny rutt!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-23 13:57



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja vi måste ju förhålla oss till hur det är nu. Jag fotar skickar foton och små hälsningar till mina vänner.
2020-05-26

  ULJO
Ett brev betyder så mycket.
2020-05-25

  lodjuret/seglare VIP
Eller som jag hörde en gång, någon sjöng sin sång, om någon jag blir som gammal nog, den drabbas just själv av sitt knog, blir avundsamt i kroppen sin sjuk, blir kanske i huvudet sitt som 'mjuk'...
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt