Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liksom det går att göra 'upptäckter' inom skilda områden, det går att uppfinna saker eller metoder som av misstag och andra udda händelser kommer som i dagen, långt efter att de ursprungligen kom till redan första gången.


Även om det stundom framstår som märkligt...






...helt vanliga människor
kan göra saker
och ting, som

att följa traditioner
vars ursprung de
känner till helt

litet eller just
ingenting om. De
kan äta rätter

de inte vet
ursprunget till och
kan inhalera dofter

samt inta drycker
de inte vet
varför de alls

väl dricks, till
kanske glömda eller
felaktigt tolkade evenemang.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2020-06-06 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP