Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du befinner dig ofta eller 'mesta tiden', i ett 'före' och ett 'efter'. Du kan sällan eller egentligen aldrig göra något, utan att befinna dig i ett slags 'nu' och samtidigt i ett slags 'före och efter'. Du kan läsa något som inte är.


Scenen i sig och ändå väl inte?





Där är inte ett rum.
Det sitter ingen i en röd stol i rummet.
Personen i stolen inte ser på teven, vilken inte är på.

Bilden i teverutan visar inte ett rum,
med en människa sittande i en stol,
personen kan inte ses tittande på teve i sin tur.

Den personen finns inte heller,
den personen syns inte heller se på teve
och där i den bilden syns inte något rum,

någon stol, någon person
eller ens någon påslagen eller sedd på
tevens ej existerande bild.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-13 22:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som du nog inte kan se av bilden, är att den är ett samarbete med musik, mig själv och min kamera.
2024-02-14

  Gunwale VIP
Det är konstigt med allt som inte finns!
2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP