Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Där inte ens näckrosor bottnar. Av en penna här inne.. Grundfärgerna sägs vara gult, rött och blått. Ändå är gräset grönt. Ogebripligt i sanning. 3-3-4.


Kritik på en text (1981) bara ord



Svävar i viss ovisshet
mellan att vanligt simmande
i verkligt vatten i bassäng,

skulle kunna slå
rent mentalt (inbillat)
simmande och säkert visst flytande ibland.

Det är ju skillnad på verkliga besök
i mera verkligheten, och de besök där
som en hjärna drömmer om,
om dagen eller om natten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2020-07-05 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP