Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bägare/porträtt

Även liten bägare rymmer liv tänkte hon,
knäböjt hukande mot den minsta i skogens mossa.
Inga storhävor kan så innerligt värma som
detta, inget större

           föda mera rymd.

Förundrad över det mjuka förlåtande

ljuset dagen gav

          sjöng andetagen stilla.

Ibland behöver människan tystna inför

 

Det som på djupet själen berör




Fri vers av Yrre VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-03 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP