Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'Vi sponsrar med viss glädje var tävling vilken inte blir av'. En del vitsar är verkligen hjärtskärande billiga. Frågan är om krögare i Göteborg håller priserna på en liknande låg nivå... Och ja, även vitseriet räknas till prosa o poesi... sång


Ett bidrag ur Osmakliga Hörnet, O.H. (2)




'Det finns inget mer jag verkligen behöver,
än att vakna till ännu en morgondag'.

Som den till döden dömde,
sade till den sömnlöse,
i den mörka cellen till ett källarhål
en dag i juni omkring 1874.




(Texten har legat i utkast
sedan 2020 10 05)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-24 22:13



Bookmark and Share


  ULJO
Det primära i livet - vakna till ännu en morgondag.
2021-05-25

  Den filosofiske poeten
Dostojevskijs Anteckningar från ett källarhål?
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP