Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Friden efteråt

Det bästa med mobilen
är när jag lägger den ifrån mig
på bordet bredvid min fåtölj,
sluter ögonen
och väntar på att den där inre friden
skall infinna sig,
när algoritmerna och de binära strängarna
uppgår endast i nollornas stillhet.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 12:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fin bild (och text förstås). Men... är det en insekt med på bilden? Nej, det är förstås insikten... av texten.
2020-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP