Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ett flöde=)


Le till din nästa
önska dej det bästa,

det kommer om du vill ha
allt kan verkligen va bra!

Det kommer som en välsignelse då,
allt behöver man inte förstå!

Hedra dej själv, här och nu,
det är inte dumt att vara du=)

Du får och du ger,
uppskatta & det kommer mer!

Gör det du vill med glädje och vilja
känn dej som den ljusa lilja=)

Ands ljus,
fyll hela ditt hus!

Samarbeta med din vänner,
våga göra det du känner...




Fri vers av harmoonia
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-07-16 20:38



Bookmark and Share


  Uffe Agnetun
Schysst, positivt och peppande (är det ett ord?). Rytmen är väl lite si och sådär. Exempelvis rad 1 och 2 står på tre fötter:

Le till din nästa
^ ^ ^

Medan rad 3 står på fyra

det kommer om du vill ha
^ ^ ^ ^

Och rad 5 står på 5. Det gör inte så mycket men där finns ett utrymme för förbättring.
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

harmoonia
harmoonia