Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Då jag befinner mig något i bryderi och långt från ett tangentbord som en dator kan erbjuda. Får telefonen en smula ersätta sådana där korta anteckningar som bara 'måste' få hastas ned i ungefär 120 knyck per timme.


Några texter från mobilen (7)






Ibland är jag olyckligt förälskad i mig själv.
Annars i stunder istället lyckligt.
Vilket som skulle kunna ‘vara bäst’,
är det möjligen en fråga om tro,
på sig och egen kapacitet av bara vara?

-
Den andre till den ena…
-Är det där vad jag tror att det är?
-Vad tror du egentligen själv?
Det är den första gradens farlighet.
Men av kategori ‘2B’…

-
Du har fått en frist i
och till ditt möjligt ‘nya liv’,
vad skall det bestå i nu då
du har en tid över
att betänka din faktiska belägenhet?

(textsida nr 7, i serien om tre olika texter)



(Texten har legat i utkast
sedan 2021 01 05.
Bilden är tagen med egen kamera.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-05-19 21:52



Bookmark and Share


  ULJO
I mobilen kan man producera mycket
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP