Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Farbror Sven jag skriver om här, var inte 'vid radion', Sveriges Radio, även om han hade en stående i vardagsrummet. Istället var han något av en gåta, för såväl nog sig själv och 'alla andra' som någonsin kom i kontakt med mannen.


Något litet om farbror Sven, eller kanske inte






'Jag försöker inte vara, jag vet att jag är',
som farbror Sven tycktes tänka
men nog aldrig sade.
Själv har jag såväl tagit intryck,
som även inte helt har gjort detta,
av människor med en sådan
livets filosofi, tanke- och känslovärld.

(Vänligen 'oläslig namnteckning')




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-26 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP