Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland fler!

- Man avslöjar förfalskad konst nu!
- Väl igen svårighet i det där du...
- Vad menar du då...
- Det är så enkelt så...
-Ingen konst alls så är det bara ju...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-06-21 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt