Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetssitta i det gröna



Att evighetssitta

i det gröna

med tankeflor

kring pannan

solpulsklängen

runt halsen och

sin lekande håg

i en vid båge



över de lysande fält

där rågen sjunger

blommorna svävar

och pollinerarna

motverkar

livsbrusets förstelning




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-25 08:59



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


En evig räcka av ljus!
Evighetssitta, tankeflor, solpulsklängen ja helt ljuvligt!

Bär särskilt med mig ”Pollinerarna motverkar livsbrusets förstelning” som en vacker och viktig påminnelse om förutsättningar för liv!

Tack!
2021-08-25

  Elinor Sörensson VIP
Gillar det härliga och glädjefyllda
flödet i denna text. Som en evigt
ljus sommarkväll i dragspelston.

Extra guldstjärna för
" solpulsklängen".

2021-08-25

  Susen VIP
En rofyllhet infinner sig av din dikt. Gillas
2021-08-25

    Lena Staaf VIP
Vackert språk som förmedlar en skön känsla i din dikt!
2021-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Liksom att flyta mot framtiden på gummimadrasser.
2021-08-25

  Öknens Ros VIP
En bild ur verkligheten.
2021-08-25
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP