Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var skimmer och sken


När så höstmarker brann
och klängdiset rann
fanns du i klarnande luft

Genom mörker med bil
tungt haglande mil
men hälsningen ljus ifrån dig

Just då vårvintern ven
var du skimmer och sken
för skymningen alltid på lur

Till knog färdmödan värd
när fagra lockar och fjärd
pockar på uppmärksamhet




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-11 12:27



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint rimmat. Språket synnerligen tilltalande. Följer med i bilderna med skimrande ljus
2024-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en resa mot längtans mål.
2024-05-20

  La Magnólia VIP
Vackert och tänkvärt innehåll. Fin rytm och naturliga rim dessutom.
2024-05-18

  Boneyfrank VIP
Skickligt diktat med passande rim
2024-05-16

    Tidsljus_Timelight
Fyndig titel.
2024-05-11

  Elinor Sörensson VIP
Så vackert.
Färden mödan värd när någon
väntar en.
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP