Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besked, men ack så tomt...

Det står: Tänk på att, andas rätt!
Info man får den är ej alls lätt...
Ej ett ord om hur
den går till denna kur...
In och ut klart... Men finns det fler sätt...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-04 23:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja magen ut och in, inte bröstkorgen din... Man ska andas djupt och stilla så att kroppen lugnet gilla!
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt