Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväxling lyfter en...

Vi går under en och samma himmel
men i helt olika sorts vimmel du och ja´
nå´n har det mer dåligt, nå´n har det mer än bra!

Så tillvaron vågar sig
för dig som mig
på olika sätt fram
och tur är ju det förstås för oss
för då får vi ju lite omväxling ibland!

Helt underbart för de som alltid jobbar för egen hand!

Men hur skulle man orka då
utan denna skiftning i klivet för livet
vidare gå, då var det nog helt givet
utan det, då tappade man ju allt
till och med själva drivet i drivet...






Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-05 10:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En dikt med sikt på det av vikt! Utan vågorna är allt sig likt, fattig går fattig, rik går rik... Så är det för vissa sedan för alltid jämmer och skrik!
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt