Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bartender not at all tender...

- Va´sa´du, nå´t mycket skakat?
Men här är väl allt så bevakat...
- Jag ju helt klar ser
vad som just nu här sker...
dryck fått too much shake allt ut sprakat...








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-06 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt