Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En simpel text om hur det kan kännas att få besked om att man har en kronisk sjukdom. För min del, innebar det Epilepsi.


Jag som är så frisk

Kroniskt sjuk,
vad menar ni?
Jag som är så frisk

Aldrig brutit ett enda ben
Inte haft feber,
sen jag var sex år

Visst,
hjärnan har inte alltid varit med
Har väl aldrig mått bra

Men vad menar ni?
Kroniskt sjuk?

Fungerar jag inte överhuvudtaget?
Har kroppen gett upp på mig?
Precis som jag tidigare gjort?

Berätta vad ni menar
Jag vill inte vara rädd
Inte rädd för min egen kropp
Jag som är så frisk.




Fri vers av Neaskriver
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-29 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver