Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bur av hud

Jag är vad jag och det är något jag vägrar finna mig i
i denna bur av hud, utan någon väg att fly
ser jag en rädd pojke utan framtid att någonting bli
och i de en gång klara ögon finns nu bara avsky

Långt inne i garderoben finns kanske en gnutta hopp
gömd bland stjärnor, mörker och damm
hon kan försöka trösta denna sargade kropp
men med största sannolikhet hittar hon bara en hög med skam

I denna bur av hud
har tro och hopp lämnat återbud




Övriga genrer av calle_
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-19 01:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo, texten går att läsa och väcker minnen av en läsares eget liv, där det ofta nog pendlar mellan att söka trösta 'sin inre barndoms kamrat' och att söka orden och känslorna för att söka trösta andra människor, små och stora... just den sortens texter jag ofta söker, med ord som går att begripa sig på, tro sig göra det om inte annat... en sorts tydliga vinkar om ett möjligt liv...
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_