Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäller att ha: Tillit!

Fattige torparen i Lit
sämre grus på halkan slänger dit....
Brevbäraren han sa:
- Dålig jordmån tycks du ha!
- Dubbla rovor hittar ändå hit!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-14 18:34



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra. Ha ha ha
2021-12-15

  Solstrale VIP
Så roligt! Tror rotmos det visst blitt...
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt