Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***GULDAMBASSADÖR 2021***

******* LASSE STEFANZ*******
som gör PR för sin hembygd Skåne
inte bara i ord utan även när de spelar
och sjunger och de har ju så rätt den är
ju så underbart vacker, där skulle man vara
med på våren när de vilda gässen anländer till
Skånes vita stränder...

Idag postas detta till Lasse Stefanz:

Var spelar man bäst och var sjunger man bäst
hos Lasse Lasse Lasse Stefanz i Skåne.
Och var blir då "music" till en strålande fest
hos Lasse Lasse Lasse Stefanz i Skåne.

Vi känt detta band sen det kom -67
dess känsla för "skönlir" det älskar vi ju
och grattar vi gör till: Guldambassadör
för Lasse Lasse Stefanz
Ja, Lasse Lasse Stefanz
ju sjunger bäst PR-musik för sitt: Skåne!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-19 22:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En underbart firvol homage till Lazze Stafanz! Hurra vad bra!
2021-12-21

  ULJO
.......... och för den dansanta musiken
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt