Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig stå-uppare mer!

-Det sägs att du har fått en spelplats...
Men är det långt för dig att gå dit Mats...
- Nej! Jag ser den ju!
- Va? Hemma hos dig du...
- Pianopall fått! Slut med: Stå-strapats!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-22 07:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det gäller att följa sin Matts...
2021-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt