Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ha din själ som en fjäril

 

Ha dina drömmar

Ha dina tankar

Ha ditt hjärta

 

Som en fjäril

 

Ingen annan är mer värt än du själv är

Ingen ideologi är mer värt än du är

Ingen religion är mer värt än du är

 

Du som vill vara bara fri

 

Ha din själ!

Ha ditt hjärta

Ha dina drömmar

 

Som en fjäril            




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2022-02-16 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP