Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rökiga tider

 

Livet är färdigt rökt

Drömmen är totalt rökt

Jag är bränt och utbränt rökt

 

Bränt till grunden av min existens

Bränt till rök av någon annan religion, ideologi

Bränt till aska efter min död

 

Rökigt börjar och sluter min dag

Rökigt och ensamt tar jag mina promenader

Rökigt talar mina dikter till världen

 

Rökt och vemod ensam sitter jag vid matbordet

Rökt och dyster ensamt tittar jag på TV

Rökt ensamt lägger jag mig i sängen och sluter mina ögon

 

Rökigt ser solen ut i mina ögon

Rökigt och dimmigt ser skogen ut i mina tankar

Rökigt vrålande ser havet på mig

 

Rökiga tider!

Rökiga människor!

Rökigt hjärta!

 

Rökig kärlek!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-06 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP