Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var det Putin som utfärdade 11e sep terrordåd?

Var det Putin som utfärdade den 11 sep terrordåd i USA?

Det var Malmö!

Det var inte Putin!

 

Var det Putin som utfärdade Paris terrordådet?

Det var Nyans partiet!

Det var inte Putin!

 

Var det Putin som nuförtiden missil regnade över Israel

Det var HAMAS Allah krav på hans trogna

Aldrig var och är Putin

 

Var det Putin som körde sin bil bland folkmassan

Dödade hedningarna

Det var inte Putin!

 

Var det och är Putin som går till knivattacker

Och dödar oskyldiga människor

Det är och aldrig var Putin

 

Är det Putin som tar emot terroristerna från hela världen

Det är demokratin som gör det

Inte Putin!

 

Är det Putin som ger terroristerna misterpost, partiledare, ledamot etc

Låter de bygga sitt eget politiska parti i de demokratiska länderna

Aldrig Putin utan det är demokratin som gör det!!

 

Demokratin målar Ryssland, Putin som enda hot mot demokratin

Inte Islam och sin tvång islamiseringen av hela jorden!

Inte sharialagen som måste införas över hela jorden

 

Putin anser att Flyktingarna och sitt krav på islams sharialagen

Är det eviga HOT!

Inga muslimer söker asyl till Ryssland, de är alltid välkomna av demokratin

 

Alla religioner på jorden flyr bort islams hot varför?

ISLAM accepterar ingen religion, ideologi, demokrati på jorden än ISALM

Koranens fasta budskap till alla muslimer är döda icke muslimer

 

Är det Putin som baggar eviga moskéer över hela jorden?

Det är vänster partierna och demokraterna som gör det

Så djävla är du hjärntvättat av demokratin!

 

Ryssland gör inget hot mot din demokrati!

Malmös broder jorden runt gör det!

Håll er demokrati för sig själv, tror ryssarna på!

 

Vågar demokrati att förbjuda Higab?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2024-05-13 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP