Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centrifug

Tankar i ett virrvarr
runt sargen
samlas i mitten 
av ingenting
som inte stannar…

 




Bunden vers av Björn Blomqvist
Läst 106 gånger
Publicerad 2022-02-21 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist