Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En timme till

Har din smak kvar i munnen
Tittar in ögon, Försvunnen
Litar jag på dig
Vill berätta om en tid som e svunnen
Bara några minuter bort
Massor som är underförstått
Utan agenda
Utan problem att vänta
När jag är 10 min sen
Alltid promenad från södra station
Berättar att jag vill köpa nya skor

Testar dig
Testar mig
Vill inte bränna ner
Vill bara tända ljus




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-10 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans