Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...hela havet stormar...

 

...när jag ser mig i spegeln
så kan jag inte se att jag
är sinnessjuk för jag har
vant mig vid sjukdomen.
Du däremot kan se klart
och tydligt att jag är sjuk.
Kriget i Ukraina har triggat
igång mina superextrema
trauman från det förflutna.
Jag har ingen mat och jag
kan inte cykla upp och
handla på ICA i det här
smått urballade tillståndet.
Putin kommer att få sitt
straff en dag och jag hoppas
att det blir en extrem plåga.
Min gränspsykos är som ett
urspårat nöjesfält på vilket
verkligheten kommer och går,
ett surrealistiskt flimmer
i min utmattade hjärna av
allt och inget tills jag som
ingen och ingenting flyger
ut i en fantastisk fantasi
av hela havet stormar
gud hjälp mig och alla...




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-11 16:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Alla blir vi gränspsykotiska av detta ryska vansinne!
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna