Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt otroligt

 

Det finns ingen frid
på den här planeten.
Det är ingen som minns
och vet hur frid känns
och vad den innebär.
Hur stress, oro och
ångest känns det
vet de allra flesta.
Det är som att livet
är en väntan på den
där känslan av frid
och fröjd, harmoni.
I min nattliga dröm
så erfor jag äkta frid
och det var helt otroligt.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-20 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna