Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten kommer tre gånger

första gången är den mest tråkig
man har ingen att leka med en dag
så man går runt i kvarteret
och slår på buskarna med en pinne
andra gången är första gången
man får sitt hjärta krossat
och den gången är det lite på riktigt
men bara lite, för man kommer hitta någon ny
man är ju ung och vacker
eller i alla fall ung
tredje gången varar längre
kanske för evigt
man är rädd att leva ensam
inte att dö ensam - alla dör ensamma
så man går runt i kvarteret
och slår på buskarna med en pinne
men det är natt nu, man är full
och någon ringer snuten




Fri vers av Apetass
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-22 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apetass
Apetass