Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde att det rådde fred på Jorden

Jag drömde att jag och min älskling Putin möttes i läcker tungkyss. Jag drömde att jag var så stolt och glad över att vara ryss.
Jag drömde att det rådde rättvisa och demokrati i det vackra Ryssland och att Vladimir var strålande lyckliga, jag höll hans hand. Homosexualitet var tillåtet och populärt, ty av omvärlden hade man lärt. Åh Vladimir du gör mig glödhet, och jag älskar dig du vet.
Jag drömde att det rådde fred på Jorden, och att det var slut på alla morden.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-24 00:54



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Alltså jag gillar den här dikten jättejätte mycket alltså. Dels är debn helt totalt verklighetsfrånvänd, exakt, precis så som drömmar många gånger är. Därför gillar jag det bissara i den. Är själv inte homosexuell. men det betyder int att jag inte attraheras av själva budskapet. Bruno K Öjjer sa en gång att Ameriak kommer aldrig nå frihet förrän en homosexuell indian blir president.


2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna