Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör du?

 

-Hej vad gör du?
-Jo tack hyfsat hur mår du själv?
-Vad gör du?
-Tack jag mår hyfsat hur mår du själv?
-Vad gör du?
-Jo tack det är skapligt hur mår du?
-Vad gör du?
-Jag klagar inte hur är det med dig?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-03-27 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna