Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hungrar efter en kärlek självklar

Existerar det någon verklig frid
i denna urballade och onda tid?

Jag hungrar efter en kärlek självklar,
naturlig, frikostig och helt underbar.

Vi kom inte hit för att vara deprimerade,
utan för att glädjas, kreativa och inspirerade.

Det finns en livets kraft att ta vara på,
ömhetens väg att med bestämdhet gå.

Existerar det någon verklig frid
i denna urballade och onda tid?

Jag hungrar efter en kärlek självklar,
naturlig, frikostig och helt underbar.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-30 11:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja kärlek hungrar vi alla efter . Fint skrivet
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna