Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprils charmiga leende

 

Charmören april, myten
legenden och förtrollaren.
Blåsippornas blå tystnad
som hypnotiserar oss.
Vi packar en matsäck och
går hand i hand genom
den låga tallskogen.
Vi vet att döden är oss
hack i häl och att livet
är ett stort fång rösor
som man bör ge till någon.
Aprils charmiga leende
tänder livsanden och
aptiten på kärlek och skratt.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-31 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna