Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så låt oss vandra...

Så, låt oss vandra på denna jord

denna obegripliga sköna planet

Nu i den friska blå månaden april

Då små blommor visar sig överallt

Scillor, vintergäck, krokus, maskros...

Jag är stum av vördnad

inför denna vår

April -- brytningstiden -- porten till sommarsäsongen

Denna magiska tid

 

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-07 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP