Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som gäller

Det är varsamhet som gäller

men, jag kan känna värme och så

till kamrater, vänner, släktingar

Det varma hjärtat är ju

den enda möjliga vägen att gå...

så -- ser fram emot kvällens föreställning

med Teater Solfolket

Ska bli intressant att se

vilken publik vi får ikväll...

Det finns en ömhet i tillvaron

å den vill jag praktisera

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2022-04-29 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP