Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn annat ser...

-Kul för oss TONÅRINGAR få åka
med förskolebuss och med BARN SPRÅKA!
De ser väl oss som "HOT"!
Dit de själva ej har NÅTT!
- Ska ni till "OLD-BINGOT"? Kompis råka?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-09 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt