Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränser


Det finns inga gränser kvar
att glida över
inga heldragna linjer
som hindrar längs vägen
allting går an

i det förlösande
aningslösa
vill jag sjunka in
omringad av
konturlös närhet

påminn mig
när mina tankar glömmer
att allting är tillåtet
till och med kärlek




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-05-09 20:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Förlösande fint
2022-06-21

  Monika A Mirsch VIP
Stimulerande och förlösande
är din mjukt flytande dikt.
Värmer min vilsna natt!

2022-05-11

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Påminner mig om Carl Jonas Love Almqvist och hans skrift "Det går an". Vet inte om jag håller med texten, men den är väl skriven med väl valda ord och meningar. Och då ger den något ändå.
2022-05-10

  Sparvögat VIP
Gränserna suddas ut och man kan vila i din fin fina, värmande dikt…
2022-05-10

    Lena Söderkvist VIP
Sådant fint flyt i din dikt! Läsaren tillåts att sväva.
2022-05-10

  Eva Langrath VIP
Vacker vilsam dikt.
2022-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös