Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är en av dem som ingår i urvalet till min dödsannons.


Äntligen

Så lyckades jag

efter många försök

att livets låga släcka

min kropp blir nu aska och rök



Var ej ledsna eller gråt

jag fick vad jag ville ha

och nu bojorna klippta är

jag har det nog riktigt bra



Omtyckt och älskad av få

med längtan till mina döda

gjorde jag mitt val att lämna

mina döttrar som jag fick äran att föda



Så mina tuffa raringar små

jag vet att ni vidare kommer att gå

hjälp varandra för att hedra mig

glöm aldrig att ni är älskade som få




Fri vers (Fri form) av Jenny Larsson
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-11 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Larsson
Jenny Larsson