Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar en ensam natt

Ack drucken är jag
till övermått
försöker att tänka
på stort och smått

Jag har nog insett
att mitt liv saknar kall
och jag vett och etikett
så därmed är sagan all




Fri vers (Fri form) av Jenny Larsson
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-11 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Larsson
Jenny Larsson