Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relation som "luft"

Ja, du får mig.

Ja, du kan ta på mig.

Du får se in i mina ögon.

För det betyder ingenting för dig ändå.

Det är okej om du tappar bort mig.

Håll min hand för evigt.

Men du får inte krama mig.

Jag har har aldrig känt dig, i dina armar.




Fri vers av Eve Maria
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-13 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eve Maria
Eve Maria