Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortblåsta ord

Lite skrivtorka just nu, väntar på att tankarna och orden ska återvända…


Det var en vacker sommar natt
Inom mig var jag som besatt
tror det var år 1985
Jag var på väg hem
tittade upp mot hustaken
ser att det bara är jag vaken
vet inte var de andra är
Så tyst och tomt var är de

En kväll i Juli
en sommarnatt
Jag gick som galen
försökte komma ifatt
Va tror jag på
Vad vill ja nu
Inga svar kommer fram
bara ett eko från nånstans

Sen blev allt så tomt
ingenting fanns inom mig
orden som bortblåsta
kunde inte finna dem
ville så gärna skriva
det blev så tyst
när pennan bröts av
i ett hastigt ryck




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2022-07-08 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP