Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu ingen i depån...

- Rån mot tåg har nå´n bov begått...
- Jag säger helt enkelt bara, what?
Hur vet du detta...
Du bara berätta...
- Rälsen kapad! Där syns ett rälsbrott!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-11 10:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Stigen just ur duschen våt, tänk den som vore på båt, där kan en själ på tvålen halka, slippa höra toner av bal a laika, människor trängs på tåg, grisar gör sällskap vid tråg, när Sune tänker på den där rälsen, minns han vid tävling fick på pälsen, nu tävlar han inte mye mer, men vänner fick han desto fler...
2022-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt