Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack ord...

-BLEV DU underkänd i musik???
Du som i musik bara är så unik...
Sjunger och spelar...
Där väl inget felar...
- Ej med på noterna fick kritik...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-07-12 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt