Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung på nytt!

-Denna hatt gör dig tio år yngre du...
-Men vad i allsindar säger du till mig nu?
Då tar jag helt klart
absolut i en fart
den stora chansen och köper några till ju...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2022-07-25 19:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Problemet med att köpa något ibland, kan vara just dessa verklighetens band, stundom en skaffar sig sista exemplaret, men förväntar sig ändå svaret, att ännu en kan fram skaffas, men äventyret brukar vara att straffas...
2022-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt