Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag ville avbryta något, abort på engelska. Jag ville ropa avbryt, men råkade höra någon ropa 'abort' och att det skulle förbjudas. Hur förbjuder man något som någon vill avbryta? Som en strid eller två?


Jag ville ha ett glas alkoholfri sprit...





...men så fick
jag svaret på
sådan där engelska.

'In your dreams',
och blev förvånad
då jag vaknade

rent som polariserande
och upptäckte att
det som bara

känts som att
just ha utbrutit
bara varit dröm.

Jag hade ju
hört talas om
'alkoholfria alternativ', likt

en morot utan
synliga rötter i
mera som industrin.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-07-29 23:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bond e öppning...
2023-07-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP