Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobiltelefonerna och ensamheten

 

Människorna och deras mobiltelefoner. Människorna och deras mobiltelefoner. Människorna och deras mobiltelefoner.
Människorna och deras mobiltelefoner.
Människorna och deras mobiltelefoner.
Människorna och deras mobiltelefoner.
Människorna och deras mobiltelefoner.
Människorna och deras mobiltelefoner.
Människorna och deras mobiltelefoner.
Människorna och deras mobiltelefoner.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-10 12:20



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Man behöver inte se zombiefilmer idag.
Det är bara att åka in till stan och se alla världsfrånvända människor som går och cyklar med ögonen ner i den lilla skärmen.
2022-10-10

  Solstrale VIP
Ja människor - och deras frånvända ansikten - och i deras mobiltelefoner!

Träffande och drabbande!
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna