Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


MIN NATTLIGA DANS

 

jag ser nu hur träden har draperats

och glänser som av siden i både rött och guld

 

jag blir på ett förunderligt sätt

upplivad av naturens metamorfoser

så jag dansar i takt med havets vågor

 

jag är helt berusad av en fantastisk

och scharlakansröd solnedgång

 

i en blick ut över det öppna havet

ser jag nu fyrens vita ljuskägla

svepa runt i den dimmiga förnatten

 

med nästan flämtande andetag

andas jag in den fuktiga nattluften

 

för hösten kyler nu min värld

där både jag själv och stranden

badar i dessa dunkelt kulörta nyanser

 

den svarta och stjärnbeströdda himlen

förgyller stunden på ett nästan magiskt sätt

 

där i detta såväl storslagna som märkliga skådespel

fortsätter jag förtrollad av min egen ensamhet

min nattliga dans …med vågorna

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-11 10:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Berusad kan man bli av havets skönhet och oberäknelighet
2022-10-11

  Lustverket VIP
Helt otroligt foto...
2022-10-11
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP