Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Att älska här i nuet

Se nu strålar solen
från en himmel azurblå
och sprider sitt ljus
ut över sjön
en vårvind susar
så underbart behaglig
genom såväl
björkar al som lönn

 ja nu är hela alltet
så oerhört vackert
när våren på nytt
oss alla framåt bär
detta blir ett minne
värt att länge spara
då när höstens mörker
på oss alla tär

det är nu som undren
sker i vår natur
och att ljuset åter
väcker oss en stund
vårens alla känslor
får oss att älska här i nuet
under denna vårsol
så god och glad och rund

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-25 11:05



Bookmark and Share


  Karl den store
Vacker hyllning till våren!
2024-04-30

  Kungskobran VIP
Fin harmonisk dikt med foto


Det är våren
det är våren
som kommit tillbaka igen
och med den kärleken
2024-04-25
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP